Ny kollega i Kreativitetens Nätverk

Bild Ingela Engblom

Välkommen Ingela Engblom.
Ingela har helt nyligen valt att sluta sin långa period som delägare i Bokningsbolaget och valt att fullfölja sin dröm att vara helt sin egen.
Ingela utbildade sig till Psykolog men valde att göra något annat istället. Hon blev delägare i Bokningsbolaget, Sveriges största event och konferensförmedlare. Som inte det var nog så utbildade hon sig under den tiden även till journalist.
Nu har hon tagit steget och startat sitt bolag Texting
Jag har samarbetat med Ingela i många år då jag ansvarat för trycket av Bokningsbolagets kataloger i nio år. Ingela skrev samtliga texter i katalogerna och ansvarade tillsammans med Anne Dalström för upphandling av tryck, bindning och adressering. Ingela var också marknadschef och har suttit med i många pitchar och upphandlingar gällande företagets marknadsföring. Här har vi en tjej med gedigen erfarenhet.

Nu vill hon hjälpa företag att få fason på sina texter i alla möjliga media.

Ingela har en bra egenskap, bland många, och det är att hon riktigt lätt att samarbeta med. Och det sätter vi stort värde på.

Vi välkomnar henne in i gänget och önskar henne lycka till med sitt drömprojekt.

(Denna text har inte Ingela fått sätta tänderna i. Alla fel den innehåller är endast mina och kan inte skyllas på någon annan)

Ju bredare nätverk, desto fler uppdrag kan vi lösa.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.