FDBCK 5.0

Att slutföra ett uppdrag innebär alltid blandade känslor. Upprymdheten drabbar mig när jag vet att jag kommit i land, men det smyger sig också på en känsla av saknad. En saknad att få jobba vidare och ta ytterligare steg som projektet öppnat upp. Men det är också ett tillfälle att slutligen på riktigt kunna utvärdera resultatet. Det är först då jag med säkerhet vet hur det blev. När möjligheten att korrigera i nästa steg av uppdraget inte längre existerar står jag naken kvar med det vi skapat.

I och med utgången av 2023 var det planerat att mitt uppdrag, att skapa en miljö där feedback mellan medarbetarna på PMP blir till en naturlig del av den personliga utvecklingen, skulle slutföras. Jag lämnar nu med varm hand över till ledningen att själva ansvara för vidareutvecklingen.

De medarbetarna som ingick i gruppen fick som sista uppgift att inför alla berätta hur arbetet med feedback hjälpt just dem i sin personliga utveckling. En av dem hade planerat att åka till släktingar inför julen och kunde inte vara med fysiskt vid redovisningstillfället. Vi spelade av den anledningen in en liten filmsekvens som visades istället. Du kan själv se den genom att klicka på den här länken.
(Personerna i filmen har accepterat att klippet publiceras på blogg.creaprint)

Jag vill tacka samtliga medarbetare på PMP för ett gott samarbete och vill även tacka ledningen för förtroendet.

Förmågan att tillföra nytta genererar framgång.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.