Tryckfrihet

Min långa erfarenhet och goda relationer med många olika tryckerier i Sverige, Europa och Asien, gör att jag anlitar den leverantör som har de bästa förutsättningarna utifrån just din trycksak. Det innebär rätt kvalitet till rätt pris.
Att trycka vad du vill, där du vill, var du villl är också en form av tryckfrihet.

Under årens lopp har det blivit böcker, kataloger, broschyrer, foldrar, brevutskick, förpackningar, affischer och en del annat.

Tag kontakt med mig så berättar jag mer.

/Jonas Jernberg
+46 735-394997
jonas.jernberg@creaprint.se

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.