Snart har sommaren gått.

Sommaren är en härlig tid, då inträffar nämligen sommarsemestern. Den tid när människor kan kliva ur de intrampade spåren och göra något de längtat efter. Som att ta av sig skorna och gå barfota på på en äng eller en strand.

Tomas Ledin beskriver denna tidsbegränsade tid så målande i sin ”Sommaren är kort.”

Creaprint har som vanligt öppet hela året. När det finns uppdrag är dörren alltid öppen.
Vi går aldrig för långt från mailkorgen och har telefonen inom räckhåll under hela juli, också.

Känn dig alltid välkommen.

/Jonas Jernberg

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.