GOD JUL

Örebro slott 2022

God Jul önskar Creaprint!

Jaha då var det dags igen.
Att leta på en lämplig bild som ska pryda årets julhälsning.
Jag vet faktiskt inte varför jag valde en svartvit bild just i år. Det har varit allt annat än ett grått år. Bortsett från en mindre hjärnblödning och dess konvalescens har det flutit på bra.
Bilden kanske säger en del hur klimatet i samhället blivit, eller också är jag kanske bara stolt över att fått till en så bra svartvit bild med mobilkameran. 🙂

Jag vill tacka kunder, uppdragsgivare och leverantörer för ett bra samarbete under 2022.

2023 blir vad vi gör det till. Möjligheterna tillfaller de som är öppna för dem.

Nådens år 2022
/Jonas Jernberg

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.