Ni kan vara stolta!

 

Tidigare i veckan fick jag en rapport från STIGE att vi tillsammans med våra kunder förhindrat att 1,2 miljoner kg koldioxid kommit ut i atmosfären. (Detta motsvarar runt en halv miljon bensindrivna personbilar som kör 1 500 mil/år vardera.)
Det får i alla fall mig att bli riktigt nöjd. Det borde ni också vara!
Detta har vi åstadkommit genom att investera i våra egna solcellspaneler (se bild ovan). Vilket inte hade varit möjligt utan att ni hade betalt våra fakturor.
Jag tycker ni kan applådera era själva med den vetskapen och stolt tala om för omgivningen vad just ni gör för klimatet och miljön.

Du som ännu inte är kund hos oss men också vill vara delaktig, ring mig!

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar