Nya uppdrag för en återvändande kund.

I augusti levererade vi återigen ett uppdrag för en kund som valt oss till att producera deras kataloger. Vi började med den norska editionen och fortsatte sedan med den svenska.

Nytt för denna gång var att vi dessutom hjälpte till med att adressera, plasta in och distribuera nästan 25 000 svenska kataloger till deras kunder/mottagare. Allt skedde hos STIGE i Turin och vi hann till och med leverera innan utsatt tid.
Tack Kurt-Erik och Josefin för att ni höll överenskommen tidsplan för pdf-filerna och korrektursvar!
/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar