Sveriges förste Climate Leader

länk till inslaget på Tv4 play>>

Jens Ljunggren, Klimatsmart.se, har som förste svensk blivit utbildad av självaste Al Gore till Climate Leader. Efter en vecka i USA är nu Jens beredd att föreläsa och inspirera andra i frågan om klimatets påverkan på vår framtid.

Genom samarbetet mellan Creaprint och Klimatsmart.se så kan jag nu erbjuda denna föreläsning till mina kunder och andra kontakter.

Är du nyfiken? – Kontakta mig.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar