Just ankommit Mässan

Nu var det i och för sig några timmar sedan men jag har klarat av mina två första möten.
Det mesta är sig likt, stort och mycket människor. Jag har inte hunnit gå runt och spana så mycket ännu.

Har dessutom hunnit prata med mina vänner från Italien: Giampiero och Lorena. Alltid lika kul att träffas.

Mer info kommer.
(måste jobba också)

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar