Nya media presenteras på papper

 

I många montrar hos förlagen fann jag böcker om Facebook.
Det är glädjande för en pappersnörd att det som skrivs om nya sociala medier  skrivs på det gamla hederliga pappret.

En annan sak som slog mig när jag besökte framförallt de franska förlagen är att de packar ihop böcker tillsammans med andra saker.
T.ex tillsammans med en kokbok så finner man små ugnsformar eller tillsammans med en bok om orkidéer finner man en blomsax.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar