Bokmässa i Frankfurt

 

Idag bär det av till den stora bokmässan i Frankfurt. Jag kommer att tillbringa några dagar med att möta befintliga kunder och fiska efter nya kontakter. Tillsammans med mina vänner på STIGE blir det mest ”business” men också lite ”pleassure”. (90-10)
I ryggsäcken ligger listan över de 10 bokade möten som jag ska hinna med tillsammans med listan över bokprojekt som jag hoppas finna samarbetspartners till.
Min plan är att blogga direkt var dag från mässan och försöka beskriva trender och nyheter.

/jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar