Glad Midsommar

Jag vill önska alla kunder och nätverkare en Glad Midsommar!

En liten nyhet vill jag passa på att förmedla. Nu har vi breddat vårt nätverk av leverantörer ytterligare. Vi kan nu erbjuda tryckning i Litauen och i HongKong. Dessa två komplement i vårt stall av tryckleverantörer gör oss än mer kompletta.

/jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar