Trevlig Valborg

Idag hade jag ett intressant möte med ett företag (42 personer) som kommer att tillföra originalkapacitet och kompetens i Kreativitetens Nätverk. Detta innebär att vi kommer att kunna ha fler projekt rullande och tillföra bred erfarenhet och stort kunnande till våra uppdrag. Vi anpassar helt enkelt insatsen till uppdragets beskaffenhet. Vilket innebär att inget uppdrag är för stort, inget projekt för litet.
Ekonomiskt och effektivt, tycker vi.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar