Nytt arbetssätt med ny kund

I veckan har vi på Creaprint ingått samarbete med ett förlag i mellansverige. Creaprint agerar som produktionsbolag vid framställningen av en boktitel som publiceras av förlaget i mars 2011. Tillsammans med vår spetskompetens i nätverket ansvarar vi för att skriva, fotografera, formge, trycka, binda och leverera en Coffé table bok. Vi vill inte i nuläget avslöja vad den handlar om, det berättar vi lite senare. Att Creaprint agerar produktionsbolag frigör kapacitet inom förlaget vilket innebär att de parallellt kan producera fler titlar utan att behöva ta på sig för stora omkostnader. DET tycker vi är fiffigt!

/jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar