God Jul

Efter en lång tystnad här på bloggen, ända sedan mars, så kommer här nu en önskan om en skön, rolig, kärleksfull, upplevelsefylld och särdeles god jul till dig som läser detta.

Året 2019 har för min del  varit fyllt med spännande uppdrag, nya kontakter och vissa förändringar i mitt fokus. Jag har medvetet valt att lägga mitt fokus på att jobba ännu mer med hållbarhet och klimatsmarta samarbeten.

Jag har fortsatt att vara representant för STIGE (Europas grönaste tryckeri),  när det gäller grafiska lösningar. Vi går för övrigt nu in på det 14:e året tillsammans.
Utöver detta har jag lagt till spännande uppdrag kring klimatkompensation (South Pole Group) och utsläppsfri mobilitet (CleanMotion).

Som alltid så tar det lite längre tid än vad jag hade trott, innan avtal och samarbetsformer är på plats. Det är mycket som ska stämma. De ska inte bara ses som enskilda uppdrag, utan de ska också passa in i den totala mixen på ett smidigt sätt. Men nu är de på plats och jag känner att 2020 kommer att bli ett toppenår.

Jag vill avslutningsvis önska också dig ett fantastiskt 2020.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.