Begriplig jämförelse?

Hej igen,

Varje gång jag hjälper kunder att förstå hur enkelt det egentligen är att göra klimatsmarta val, slås jag över hur svårt vissa personer har för att ta in det jag framför.

Och varje gång funderar jag över att det måste bero på min egen förmåga att förklara begripligt så att polletten ramlar ner.

Exempel från en dialog igår:

”-För den koldioxidbesparingen vi gör genom att transportera dina kataloger med järnväg, istället för lastbil, kan du flyga tur och retur mellan Stockholm och Beijing.
-Vad ska jag till Beijing och göra?”

Vad gör jag för fel?

Undrar:
Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.