Känn doften av en bok

omslag PG NH

En pappersbok ger så mycket känsla.
Man kan ta på den, väga den, läsa den och DOFTA den!
När jag visade upp de senaste nytryckta exemplaren av klimatsmarta böcker för några personer så var den första reaktionen: ”Oh, vilken god doft!” Jag log lite grann och ställde frågan vad som doftade så gott och svaret lät inte vänta på sig: ”Det känns så härligt med doften från en tryckt bok.” (de syftade troligen på trycksvärta och papper)

Dessa tre böcker fick vi förtroendet att producera för Roos&Tegnér förlag på STIGE tryckeri i Turin. De är inte bara innehållsrika, vackra och doftande, man kan också med fog påstå att de ”rockar”.
Den ena är en bok med Nisse Hellbergs/Wilmer X:s musikaliska liv och de två andra böckerna innehåller Per Gessles texter, klotter och funderingar med Per Gessle och Roxette (på engelska) och Per Gessle och Gyllene Tider (på svenska).

Alla tre böckerna är riktigt läsvärda och ger dig som läsare helt ny förståelse för respektive musikers liv, arbete och musikaliska gärning. Det är märkligt, men efter att läst dem upplever jag musiken på ett nytt sätt.
Magiskt!

Läs dem!

Köp dem här:
Per Gessle, Texter, Klotter & Funderingar>>
Per Gessle, Songs, Scetches  & Reflections>>
Historien om Nisse Hellberg& Wilmer X>>

Tack Anders och Benny på förlaget för ett smidigt samarbete!

Uttrycket, intrycket och det perfekta trycket.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar