Det är inte bara STIGE som driver fabriken med solceller

Fler och fler företag har insett att det går att driva sin fabrik med solcellsenergi.

Teslafabriken for blogg

Tesla Motors,som tillverkar  elbilen från USA, har beslutat sig för att bygga en batterifabrik som kommer drivas av el från solceller och vindkraft. Tillsammans med Panasonic ska de där producera 500 000 batterier och montera dem i sina bilar år 2020.
Läs mer>>

Visst är det häftigt att se fler exempel på att det går att producera med 100% förnybar energi från sol och/eller vindkraft.
Vi har haft våra 6 000 kvm solceller igång sedan 2011 och sparat stora mängder koldioxidutsläpp.

Det tjänar vi alla på.

Förmågan att göra nytta, genererar framgång.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar