Klimatsmarta bokproduktioner i final i Svenska Publishing Priset 2014

Nominerad SPP 2014 Nu har det kommit till min kännedom att två av de sex böcker som nominerats till finalen i Svenska Publishing Priset är producerade med solkraftsenergi och levererade med elektrifierad järnväg. De är nämligen producerade av Creaprint/STIGE Scandinavia. Den ena är Svensk Fotohistoria 1970-2014, Bokförlaget Arena och levererades i början på 2014. Se tidigare inlägg>> En produktion som ställde höga krav på kvalitet och samarbete genom hela processen. Den andra boken är ”Än lever skogen”, Norstedts Förlag i vilken vi var mer inblandade i än bara tryckning och bindning. Läs mer>>Boken i skogen Vi är oerhört stolta och hoppas att någon av dessa kniper den åtråvärda statyetten och äran att vara segraren i kategorin Faktaböcker. Enligt tävlingsledningen har fler än 400 bidrag skickats in och nu står bara ett fåtal kvar i respektive tävlingskategori. Den 6:e oktober delas priset ut. Först då får vi veta vem som vinner.
Håll tummarna!

Uttrycket, intrycket och det perfekta trycket.
/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar