God fortsättning på 2014

Nu har vi startat upp ett nytt år och vi tycker det ska bi spännande att se vad det kommer innehålla. Vi vet redan att ett par nya uppdragsgivare aviserat ett antal nya spännande uppdrag. (mer om dessa i framtida inlägg)
Det som vi själva har planerat att införa under 2014 är en tjänst som innebär att vi kommer ha kontakt med tryckeriet i Italien via video-länk vid intagstillfällena.
Vi kan då kommunicera med våra uppdragsgivare direkt utan att de måste vara på plats på tryckeriet. Vi gör detta i ett samarbete med SplitVision och planerar ett första pilot-test i samband med ett bokprojekt i mitten av januari.
Därefter kommer vi göra en utvärdering av den faktiska kundnyttan för att sedan bestämma i vilken form tjänsten kommer att sjösättas.
En av anledningarna att vi testar detta är att göra det bekvämare med bibehållen funktionalitet för våra uppdragsgivare att ”vara på plats” utan att behöva resa till och från tryckeriet.
Vi ser också en fördel i att kunna få snabbare beslut från kunden om vi upptäcker något i pressen som behöver justeras eller ändras.
Vi slipper på detta sätt onödiga stopp i processen och vinner tid och sparar därigenom pengar för alla parter.
Men den största anledningen är att vi värnar om vår  miljö.
Och det tjänar vi alla på!

Vi önskar dig ett hälsosamt och framgångsrikt 2014.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar