Det görs för lite för klimatet

Det har väl knappast undgått någon att Världsbankens klimatrapport publicerats tidigare i veckan. Vi är på väg mot 4 graders global temperaturhöjning. Den högsta vårt klot upplevt på 20 miljoner år! Tyvärr går det år fel håll! Istället för att koldioxidutsläppen skulle minska så har de istället ökat. Om vi inte lyckas ändra kurvan kommer vi inte bara ha en framtid som är farlig för mänskligheten, den kommer att vara katastrofal, enligt Johan Rockström.

Läs mer>>

Så frågan är om vi ska sitta med armarna i kors och invänta katastrofen som våra barn kommer att få tampas med?
Vi kan ju också ta tag i problemet och göra egna val för att förbättra förutsättningarna.
Vi har gjort det genom att bl.a. satsa på egen producerad solel.
Vill du fortsätta att tex producera böcker, kataloger och tidningar så gör det klimatneutralt. Då spär du inte på uppvärmningen.
Vår solcellsenergi och våra tågtransporter hjälper dig att göra en insats.

/Jonas

 

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar