6 000 KvM Solceller!

Vi erbjuder våra uppdragsgivare GRÖN tryckning i dess rätta bemärkelse.
Tack vare STIGE:S investering på € 6 000 000 (54,6 miljoner kronor) skapas tryckenergi från solen.
Det är ju förståss vår förhoppning att våra nuvarande kunder  uppskattar våra ansträngningar. Men inte desto mindre ger det ett tillskott av nya kunder som liksom vi tänker på det enda jordklot vi har tillgång till.

Vi erbjuder också en möjlighet för STIGE-kunder att kommunicera ut detta ställningstagande till sina kunder och andra partners genom att använda vår nya symbol på tryckortssidan.

Ett lätt beslut om ni frågar mig.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar