Creaprint/STIGE Europas grönaste tryckeri

 

Vårt miljöengagemang slutar aldrig att utvecklas.
Läs mer om vår senaste miljöfrämjande aktivitet genom att klicka på länken nedan:

http://www.klimatsmart.se/?page=products&action=select&cat=707&mode=wide
På det här sättet kommer ett italienskt företag indirekt skydda den Svenska Gammelskogen.

Inte så dumt va?

Det är du som kund som bestämmer hur mycket som ska skyddas. Som tack för det får du ett certifikat som visar hur mycket skog ni skyddar. Detta certifikat kan ni hänga upp på väggen i t.ex receptionen eller konferensrummet eller varför inte  skicka ut till era kunder för att visa hur bra ni är.

Dessutom kommer ni tillsammans med andra klimatsmarta företag att exponeras på www.klimatsmart.se
Jag berättar gärna mer nästa gång vi träffas.

 

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar