Inte en enda bok blev läst på semestern

Långt innan semestern började hade jag föreställt mig att då ingen resa var inplanerad så skulle jag passa på att läsa några böcker.

Glad Midsommar

Jag såg framför mig hur jag sittandes på glasbalkongen skulle fördjupa mig i än i den ena, än i den andra boken. Minst en kriminalroman skulle det minsann bli.

Men nähä, det blev inget med det.
För det första kom jag inte på vilka böcker jag VILLE läsa.

För det andra blev det så fruktansvärt varmt i glashuset att till och med stearinet i värmeljusen på bordet smälte. Så där gick det ju inte att sitta.

För det tredje har jag installerat den gamla vinylspelaren i nya lägenheten. Och när flyttlådorna med de kära gamla vinylerna i kom upp från förrådet under flytten var jag ju bara tvungen att plocka upp dem i hyllorna igen.

Det har inneburit att jag har mest lyssnat på riktigt gammal musik under semestern. Frank Zappa, Bill Bruford, Zajj, Supertramp, Chicago, Björn J:son Lindh, The Tubes, Frankie Goes to Hollywood, Vivaldi, Madness, Yes, Dire Straits, Chopin, Genesis för att bara nämna några.
Fy bubblan vilken bra musik det har gjorts i historien. Och då menar jag även långt bak i historien.
För att citera FZ:
”The best music is already written by guy’s in white wigs and stuff”.

Jag är dessutom imponerad av att skivspelaren med bara en utbytt drivrem fortfarande fungerar perfekt, 29 år efter det den köptes.

Det bidde inga böcker lästa, det bidde en massa gammal musik istället. Men nästa sommarsemester då ska det banne mig bli av.

Nu är semestern avklarad och nu väntar höstens spännande projekt att ta hand om. Adventskalendrar, Atlas:er, kartor, en bok om en fotbollslegend, kataloger, böcker och lite annat där emellan.

bild Jonas drives Jeep

/Jonas

 

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.