Creaprint goes abroad

ROTR_cover

 

 

Foto: Anders Roos

Detta har verkligen varit ett av de mest spännande projekt jag varit involverad i. Creaprint/STIGE har inte bara hjälpt till med att trycka och binda Roxettes senaste bok utan vi har varit involverade i att bygga den exklusiva boxen i vilken den begränsade Roxers Edition boken ligger.

Tillsammans med Anders Roos, som har fotograferat och är ansvarig för boken har vi skapat dessa två enheter. The Roxers edition (300 signerade ex. sålde slut på fyra dagar (trots att den kostade 1 200:-/st.) och blev en succé.
Creaprint har även varit ansvarig för att grundboken, Roxxxette On The Road lanserats internationellt. Jag har lanserat den via Amazon.com och Amazon.co.uk. (Amazon.de lanseras inom kort)
Det innebar en hel del arbete för att få allt på plats. All den information som sajterna kräver, ordna med distributionen, beställa frakterna till hela världen och inte minst säkerställa de ekonomiska transaktionerna.
Jag hade givetvis inte klarat detta på egen hand, utan jag har haft ovärderlig hjälp av fler personer.
Jag vill här passa på att tacka följande personer för ett gott samarbete och visat tålamod:
-Anders Roos och Mats Nilemar  för all information och för förtroendet.
-Lars Nystrand på Lamanica för distribution och lagerhantering.
-Kjell Ahlqvist på DHL Express för transportlösningarna över hela världen.

Tack vare vårt samarbete finns nu böckerna att köpa av Roxettes fans över hela världen. Vi ser att det säljs några böcker per dag. Vilket vi är oerhört glada för. Läs mer om dem på respektive sajt här:
Amazon.co.uk
Amazon.com

Är du boendes i Sverige köper du dock boken enklast via Bokus.com

ROTR_TheBox

 

Foto: Anders Roos

Jag kan bara gratulera er som fick tag på den begränsade signerade upplagan The Roxers Edition. Den är värd mycket, sanna mina ord.
Men att äga Roxxxette On The Road är också en verklig hit (om uttrycket tillåts i detta musikaliska sammanhang)

Önskar er alla trevlig sommarläsning.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.