Den tid som flytt går över i något nytt

Allt har sin tid, säger den kloke. Och det stämmer bra.
Nu flyttar jag såväl kontoret som bohaget till en ny adress.
Efter många år har jag och familjen beslutat att flytta till något större. Där jag även kan få plats med mitt kontor. Då får jag nära till jobbet, även om en cykeltur på morgonen och på eftermiddagen till och från jobbet är både hälsosamt och billigt.
Den nya adressen är mitt i centrala Örebro, så bilen kommer nog mest stå då det är nära till allt.
Jag ser fram emot lunchpromenader vid Örebro Slott och gatorna där i kring.

Ni som är uppmärksamma på min signatur i mina mail från och med 1;a juli ser att det står en annan postadress.
Nya adressen är:
Creaprint
Jonas Jernberg
Alnängsgatan 3
703 62 Örebro

Tel: +46 735 39 49 97
Då fast telefoni idag är dyrare att använda har jag sagt upp mitt fasta abonnemang. Så nu är det bara ett telefonnummer att hålla reda på.
Mail: jonas.jernberg@creaprint.se (samma som tidigare)

Jag vill passa på att önska alla en riktigt skön sommar, både då ni har semester eller jobbar.
Och har ni vägarna förbi så är ni välkomna på besök.

Sommarhälsningar:
Jonas

 

 

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.