Plats, Sitt och Ligg är förlegat. – Nu gäller Empati, Vänskap och Ansvar

KK_2016_omslag

Eva Bodfäldt har skrivit och själv gett ut en av Sveriges mest lästa böcker om hundträning och hon hörs även i Sveriges Radio P4 emellanåt där hon medverkar i succépodden ”Vår Bästa vän”.

Hennes nya bok Kontaktkontraktet som jag nyligen hjälpte henne att trycka är den tredje helt omarbetade upplagan och är nu än mer innehållsrik. Sedan boken kom ut första gången 2001 och översatts till olika språk har den lästs av fler än 100 000 hundägare i Sverige och utomlands. Eva har i 35 år utbildat ”vanliga” hundägare och hundförare inom polis, tull och militär. Och här har du en chans att ta del av hennes unika kunskaper.

Bild 4 Kontaktkontraktet insida

I boken får du koll på:

Hur lär jag hunden följa mig – utan kommandon?
Hur får jag min hund att ta det lugnt när den ser andra hundar?
(detta har jag själv fått koll på med vår egen hund tack vare tips i boken)
Hur lär jag hunden att vara ensam?
Vad gör jag om hunden morrar åt mig?
Och mycket annat.

Boken innehåller bl.a. överskådliga träningstips som är lätta att följa.

Bild 3 Kontaktkontraktet insida

 

Eva har en förmåga att skriva lättfattligt och på naturligt sätt.
Jag själv fattar direkt vad som menas och då är jag inte insatt i hundträning alls. Fotografierna i boken är fantastiska och tillsammans med texterna förmedlar de både empati och vänskap mellan hund och hundägare.

Bild 2 Kontaktkontraktet insida

Boken är i trådbundet hårdband, 208 sidor, rikt illustrerad med bilder och övningar.

Boken köper du på Adlibris och Bokus.com.
Podden hittar du här>>

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.