Ny fotograf i Kreativitetens Nätverk

 

AR__GT_Eskilstuna_10_aug_1249_a
Foto: Anders Roos

Vi har glädjen att hälsa Anders Roos välkommen i gänget av fotografer i nätverket. Anders har sin bas i Malmö och det passar oss perfekt då vi den senaste tiden fått fler uppdragsgivare i Skåne och Danmark.

Anders är en erfaren och noggrann fotograf som inte lämnar något åt slumpen. Han behärskar studiofotografering, porträttfoto, produktfoto, natur, stadsmiljöer och har även producerat några egna böcker. Just nu filar han på ett bokprojekt om ett av våra mest framgångsrika musikband.

Du kan få reda på mer om Anders på hans webbplats här>>

Välkommen Anders!

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.