Intelligent internetmarknadsföring

Våga ta språnget
Våga ta språnget, Foto: Jonas Jernberg

Vi på Creaprint har hjälpt våra uppdragsgivare till framgång ända sedan starten 2001.
Vi har tryckt, formgett, fotograferat, skrivit copy, animerat med mera, inom nätverkets kompetenser.
Men vi har aldrig gett oss in på annonseringsstrategi och eller skapat kampanjer. Helt enkelt för att vi inte ansett oss kompetenta och vi har känt oss bekväma med att låta bättre lämpade personer ta hand om det.
Men nu blir det ändring på det.

Varför just nu?
Jo, för nu finns det äntligen ett kompetent verktyg för internetmarknadsföring som är så sinnrikt programmerat att de ger svar på hur det faktiska resultatet blev. I alla kanaler samtidigt på ett enda ställe. Det heter Intelligentmarketing och vi är licensierade att använda det för att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika bland sökmotorer, i sociala medier och på Display.

Detta verktyg som har visat sig slå hål på den traditionella webbyråns arbetssätt och debiteringsmodell är helt unikt och redan en halv månad efter lanseringen så har det ett flertal användare.

Jag skulle så gärna vilja visa dig och ditt företag hur vi kan driva trafik till t.ex. er webbplats eller webbshop på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Hur ni får rapporter på verkligt utfall, hur ni betalar bara för antal faktiska klick (views är helt gratis). Hur ni när som helst kan ändra, stoppa, pausa kampanjer. Hur ni slipper instegsinvesteringar och bindningstider.

Några av våra kunder har bokat demonstrationer och ett antal offerter ligger redan ute. En riksomfattande kampanj ska startas 1/10 och i morgon avgörs när en annan ska lanseras.
Det är så spännande!

Kreativa lösningar tillsammans med ”print”
-Vi är Creaprint.

/Jonas

 

 

 

 

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.