Coop har också fattat grejen

Coop med solceller
ur mersmak nr 3 2014.

Det som Creaprint/STIGE redan 2011 förstod har nu spridit sig och jag kan med glädje notera att det finns Coop-handlare som också fattat galoppen. En anläggning med solceller hos en handlare i Karlshamn har gett många nöjda kunder.

Inte nog med detta, Coop har också börjat med tågtransporter och sparar koldioxid motsvarande 350 lastbilar/vecka. Bra jobbat Coop!

Coop goes railroad
ur Mersmak nr 3 2014.

Blir du nyfiken hur även du som trycksaksköpare kan hänga med på miljötåget, kontakta mig så hjälper vi dig.

Tillgången på alternativa jordklot har visat sig vara begränsad.

/Jonas

 

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar