Klimathotet i fokus (igen)

FN:s klimatpanel (IPCC) lägger idag fram sin senaste rapport om hur illa det tyvärr ser ut för klimatet på vår gemensamma planet.
Det rör sig inte längre om ett avlägset hot. Vi har redan börjat se konsekvenserna av det.

Läs mer på SVD.se>>

SVD Klimatrapport 2014-03-31

(Visst är det märkligt att det mitt i artikeln ovan finns en annons som ska locka oss till fler koldioxidfrustande flygresor. Antingen har reklamköparna på Air Berlin märklig humor eller så har de inte bättre förstånd.)

Rapporten är sammanställd av 309 forskare från 70 länder som är allvarligt oroade för hur det kommer att gå. De ger oss informationen och underlagen för att vi ska agera. Men den stora frågan är vad vi väljer att göra med informationen?

Många av oss rycker kanske på axlarna och tycker att det är våra politiker som ska göra något åt saken. Men fråga dig istället vad du själv kan göra?
Ett sätt att reda på detta är att gå in på klimatsmart.se och testa dig själv vad du idag gör och vad du skulle kunna göra för att minska koldioxidutsläppen. Här finner du en enkel checklista över vad du kan göra för att spara på koldioxidutsläppen.
Gå direkt till checklistan här>>

Det är väldigt enkelt att köpa klimatsmarta tryck idag,
…kontakta mig.

Tillgången till alternativa jordklot har visat sig vara begränsade.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar