Ute blir Inne

Den senaste tiden har det varit ett rikt flöde på projekt att hålla reda på.
Format, papperskvaliteter, ytvikter, utfall, leveransadresser, leveranstider, adressering, inplastning och mycket, mycket mer som ska stämma för att det ska bli rätt i sista änden.

För egen skull har det varit kämpigt men förbaskat kul. Tänk vad mycket bra jag får ta del av. Så mycket nya böcker och kataloger som passerar mina ögon.
Och så trevliga människor det finns som delar med sig av sin kunskap!
Jag har världens bästa jobb!

En ny trevlig bekantskap är förlaget Roos&Tegner, vilka vi nyligen börjat ett samarbete med. Det är alltid lika spännande och en smula nervöst att se hur nya kontakter fungerar. Vartåt ett nytt samarbete utvecklas.

Här händer det grejer!

En av de tre böcker vi producerat har titeln: Ute blir Inne (vol 2 ) och  är en bok som visar hur du med ganska enkla medel kan skapa en funktionell och lättskött trädgård.
Med inspirerande bilder och användbara tips.
Här kan du gå från dröm till verklighet.

Jag har själv fått en mängd tips att förverkliga på vårt fritidsställe. Hur en perfekt grillplats kan skapas eller hur en avslappnande plats med hängmatta kan se ut.

Boken är en perfekt gåbort-present till kvinnan så väl till mannen som vill inreda sin balkong eller trädgård.

Boken är producerad med energi från solceller, vilket passar bra i sammanhanget.

Tack Anders på förlaget för förtroendet och lycka till med försäljningen.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar