Animering

 

Bild från storyboard.

Av ett nystartat kundföretag som vi administrerar webbhotel, mailadresser och en webbsida till, fick vi också uppdraget att göra en animeringsekvens på webbplatsens startsida.

En illustratör skapade några ”key frames” som vi hade som utgångspunkt. Sedan lade vi till de ”in between frames” som måste till för att filmen ska bli tillräckligt rörlig, utan att för den delen bli för tung för webbläsare att ladda hem. Sedan kryddade vi det hela med en ljudsekvens.
Kunden ville att uttrycket skulle kännas som en enkelt animerad film.
I nätverket har vi god animeringskompetens så uppdraget slutfördes med förväntat resultat.

Gå till kundens webbplats>>

Förmågan att göra nytta, genererar framgång.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar