Klimatsmarta White Guide Café

Nyligen levererade vi en alldeles ny produkt till White Guide. Denna guide är deras nya satsning på cafébranschen. Här kan du finna de allra bästa i landet. White Guides anonyma bedömare har betygsatt 250 av Sveriges caféer varav
175 st. finns med i denna guide.

Läs mer  och beställ den här>>

Aftonbladet har en artikel om denna nya guide för dig som befinner dig i Stockholm. Vare sig du är boende i staden eller är på visit har du glädje och nytta av att ha denna guide i fickan eller i handväskan. Läs mer  här>>

White Guide har den goda vanan att producera hos oss. De gillar speciellt vårt koncept med ”Solcells-tryck” och våra miljövänliga tågtransporter.
Kvalitet, prisnivå och leveranssäkerhet är en självklarhet.

Vi tackar för förtroendet och hoppas denna nya guide används av många nu i sommar.

Jag vill samtidigt passa på att önska dig och dina nära och kära en riktigt skön sommarsemester.
Creaprint och STIGE finns till din hjälp hela sommaren.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar