Nytt uppdragskontrakt

Vi på Creaprint/STIGE är mycket stolta över att av Populär Kommunikation i Göteborg, fått tryckuppdraget för deras nya form av sitt magasin, Kommunicera. Magasinet  har getts ut sedan 1970-talet under olika namn. De senaste åren hette det Populär kommunikation.
Vi hade glädjen att få vara med i ett tidigt skede och komma med input gällande format, omfång, pappersval, bindningsteknik, miljöpåverkan och utgivningsplan.

Det resulterade i att inlagan trycks och binds som en 64 sidig arkdel. Omslaget som har högre ytvikt och dessutom lamineras trycks dock separat.
Detta innebär att vi får minimalt med spill, gör av med mindre energi och sparar tid, vilket  i sin tur medför att vi hjälper kunden spara pengar.
När sedan Björn Karlsson, pappa till magasinet, ringde upp efter första leveransen och tackade för ett förträffligt resultat, kunde det inte kännas bättre.

Lite extra roligt är det att konstatera att uppdraget till att formge tidskriftens logotyp gick till Petter Antonisen, som ingår i vårt nätverk, Kreativitetens Nätverk. 

Du som prenumererar får Kommunicera i brevlådan i morgon, onsdag.

Är du inte ännu prenumerant på detta magasin för kommunicerande människor, kommer vi på Creaprint, inom kort erbjuda en ”trogen kund” -prenumeration med rabatterat pris.
Personligen anser jag att det bör finnas minst ett exemplar av Kommunicera på varje företag som arbetar med  kommunikation i pappersform och på webben. Alla kan hela tiden lära  sig mer, utvecklas och bli bättre.
Inte minst jag själv.

Fortsatt trevlig sommar,
önskar:

Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar