Spännande med alla nya kontakter

  

 

Det är glädjande att få kontakt med nya företag som vill ha hjälp att styra om sin grafiska produktion till en mer klimatsmart process. Vårt arbete med att tydliggöra skillnaden mellan oss och andra producenter har burit frukt.
Den senaste tiden har det kommit till seriösa projekt från fyra helt nya kontakter. Två av dem har vi själva bearbetat och de andra två kom till via rekommendationer.
Det inspirerar mig till att sprida budskapet ytterligare då det märks att det finns företag som är beredda att göra mer än bara prata.
I skrivande stund så producerar vi en stor upplaga av bok som ska spridas i skolorna i Stockholm län.

I vårt arbete att hela tiden utvecklas så planerar STIGE att göra nyinvesteringar i maskinparken. Nu på rulloffsetavdelningen genom att installera en A4, 48 sid. rulloffsetpress. Genom detta blir vi än mer kompletta när det gäller t.ex. magasin, bilagor, reklamtidningar och kataloger i större upplagor. Om allt går i lås så är pressen installerad i höst.

Fräsch och uppdaterad utrustning skapar trygghet i kapacitet och kvalitet.

Det värsta vi vet är när goda tankar trycks bort från marknaden.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar