Klimatsmart kund

Bokningsbolaget med säte i Stockholm gav oss även i år förtroendet att producera deras katalog.
Med tanke på att katalogen fyller en så pass central funktion i deras verksamhet så känns det extra bra när vi återigen lyckas förbättra och utveckla den. I år så är omslaget annorlunda och det har rönt mycket uppmärksamhet.

Det är också kul att de vill kommunicera till sina kunder att de gör vad de kan för att minska klimatbelastningen i sitt val av leverantör genom att använda våra symboler. (Se bild ovan)

Kanske du gör det nästa gång du också?

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar