Tryckbara effekter

STIGE har tagit fram en katalog där vi visar vad vi kan hjälpa den kreative att visualisera på det tryckta pappret. I och för sig ingen revolutionerande teknik, men när man ser till vilket lågt pris vi gör det så blir det just ”revolutionerande”.

Varför inte spela med matt och glanslack  för att nå vissa effekter? Du kan mattlacka pappret och glanslacka hela bilder eller delar i bilder för att nå effekt. På omslag har varit vanligt ett bra tag, men nu gör prisbilden det möjligt att även göra det i inlagan.
Faktum är att vi just nu håller på med en produktion där vi gör det på 228 sidor i en bok.

Jag berättar gärna mer nästa gång vi ses.

”Förmågan att göra nytta, genererar framgång”

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar