Matnyttiga Råd & Tips

 
Göran Johannesson 

Jag har i flera år följt Göran Johannesson (Programsupport)och hans råd och tips gällande allt möjligt i den grafiska världen.

Jag tycker han har mycket matnyttig information och skrivet på ett lättförståeligt sätt.
Vare sig du fotograferar, videofilmar, redigerar, skapar tryckbara pdf-filer eller färgmatchar skärm, utskrift och tryckresultat så rekommenderar jag hans webbplats.

Du kan även bli medlem hos Programsupport och därmed få tillgång till ännu mer spetskompetens.

Om du kör fast någon gång så kan detta vara en väg att söka hjälp.
Som en god vän sa till mig en gång:
”-Problemet brukar vara lokaliserat mellan tangentbordet och ryggstödet på stolen”

Troligtvis är du mån om din egen framgång.
-Det är jag också !

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar