Rent samarbete #3

Jag vill tacka Bokningsbolaget för förtroendet att för fjärde året hjälpa till att producera och distribuera deras Konferenskatalog. Denna katalog har sedan tre år tillbaka varit tryckt på FSC papper och levererats via elektrifierad tågtransport.
För två år sedan plockade vi även bort de fysiska blåkopiorna och ersatte dem med pdf-korrektur via e-mail.
Från i år så är även all elektricitet vid tryckningen miljövänlig. Den kommer nämligen direkt från solen!
Det känns verkligen bra att medverka till ett klimatsmart arbetssätt.
Jag undrar just vad vi ska förbättra till nästa års katalog?

Förmågan att göra nytta – genererar framgång!

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar