Rent samarbete?

STIGE i Turin, vårt italienska tryckeri, har nu tagit steget fullt ut för att bli helt självförsörjande på el från solen. I november har de klätt stora delar av taket med Solcellspaneler som ska leverera all den elektricitet som tryckeriet behöver. De räknar till och med att sälja överbliven energi ut på elnätet.
Så ajöss till energi från Kol, olja eller Kärnkraft!!
Detta tillsammans med våra tågtransporter gör oss till bäst i klassen.

Vi vet att vi har rent samvete.
-Har du?

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar