Engagemang är en avgörande egenskap

Beviset för att det gör skillnad om du är engagerad eller inte fick vi när vårt Litauiska tryckeri fick i uppdrag att göra en 192 sidig katalog. Vår kund levererade färdiga filer som vi sedan skulle trycka ifrån. När våra Litauiska vänner fick dokumentet insåg de att det inte skulle bli bra då vänster och högersidorna hade samma vertikala linjering i dokumentet. Istället för att tänka: -Så vill kunden säkert ha det, så kontaktade de mig och jag i min tur ställde frågan till kunden. Vad glad kunden blev när vi påpekade detta! Nu ser katalogen mycket bättre ut. Vi gav kunden även ett mallverktyg för att underlätta att de gör rätt i fortsättningen.

Förmågan att göra nytta – genererar framgång!

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar