Bästa Kreditvärderings betyget

Det känns väldigt bra att titta på diplomet som hänger där på väggen. Beviset för att Creaprint nu ingår i den lilla exklusiva grupp (ca 8%) som innehar det högsta kreditvärderingsbetyget. Hur blev det så? Kanske för att vi endast samarbetar med framgångsrika företag?

Kul är det i alla fall.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar