Vi gick i hamn!

De senaste dagarna har varit jäktiga. Förutom engagemanget i Bokmässan så har vi i nätverket lyckats överträffa oss igen. Vi har hjälpt en uppdragsgivare att inför en mässa producera mässmaterial. Nu ser jag verkligen vad ett välsmort samarbete kan resultera i. Mappar (offsettryck) 7 x 200 st. foldrar (digitaltryck) 5×300 visitkort (digitaltryck) 3 st. Rollups, 2 st flaggor, 1 st. streamers, 3 st. namnskyltar och 1 st 6 x 1 meter banner är nu på väg till Båtmässan i Genoa. Allt startade med ett telefonsamtal, några lösa texter och bilder med inte alltför hög upplösning. Tackvare att alla i nätverket gav järnet så rodde vi det i hamn.

Förmågan att göra nytta genererar framgång!

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar