Kl. 14:33


Hemma igen efter mässan. Nu fortsätter arbetet med att följa upp de nya kontakterna för att skapa nya affärer. Själva mässan är som en stor kontaktannons som kräver en hel del efterarbete för att ge resultat. Vi har nu en del nya förfrågningar att ta hand om och det är några besök som skall bokas.
Så det är bara att kavla upp ärmarna och hugga i.
”100 knack – 10 snack – 1 tack”

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Bok & Bibliotek i Göteborg 24-27/9. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar