Bok & Bibliotek 2009

Idag börjar vårt arbete på årets Bok & Bibliotek. Kl 12:00 åker jag från Örebro ner till Göteborg för att bygga monter, mässan börjar i morgon kl. 09:00. I år skall Kreativitetens Nätverk vara representerat. Vi i nätverket som är med är: Huset vid Päronträdet, Roine Magnusson Images, Kulturkrumeluren och STIGE. Jag har packat och checkat av att allt skall vara med. I år så skall jag blogga från mässan så gå in här och titta emellanåt för att se vad som händer.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Bok & Bibliotek i Göteborg 24-27/9. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar