Monterbygget klart


kl. 16:46. Nu har jag ställt alla pryttlar på plats !!!

Nåväl, nu är man på plats och snacket med alla medutställare är riktigt trevligt. Men nu är det dags att checka in på rummet och hitta något ställe att äta en bit mat på. Jag inväntar Giampiero från Turin, han landar kl 21:30.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Bok & Bibliotek i Göteborg 24-27/9. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar