Välkommen till #HÅLLBARHETSDAGEN2018 den 23/8

I min roll som representant för CleanMotion/Zbee kommer jag tillsammans med myOffice i Örebro anordna ett evenemang om hållbarhet och utsläppsfri mobilitet.

Vill du:
…provköra elfordonen Zbee, Tesla, iTango Ego 2, iBike, så ska du komma till Stenbackevägen 6 i Örebro den 23/8

…äta mat som tillagats direkt från solen, så ska du vika den här dagen 23/8 åt det.

…lyssna på Johan Eliasson från South Pole Group när han beskriver hur världens största organisation för klimatbalansering jobbar, så ska du boka detta datum i din kalender.

…veta hur Ekobanken finansierar hållbara näringslivssatsningar, så ska du boka kl 15:15 den 23:e augusti i din almanacka.

…se hur du enkelt bygger om motorvärmarstolpar till att även fungera som elbilsladdare, så ska du se vad Addiva Smartcharger har för lösning på det.

…få den senaste informationen och nyheterna hur elbilsbranschen jobbar för utsläppsfria transporter, så ska du möta Power Circle i Örebro den dagen.

…resonera med Regionrådet, Mats Gunnarsson, om lokaltrafikens utveckling i Örebro, så ska du vara med och ställa frågor kring det någon gång mellan kl. 13:00 och 18:00.

…ta del av de kunskaper och visioner forskningsledaren, David Larsson, från Solkompaniet delar med sig av, så ska du prioritera ett besök hos myOffice i Örebro just denna dag.

…få en uppfattning om vad näringsliv och politiker har för lösningar på klimatutmaningarna, så ska du definitivt ta med dig en vän eller kollega till #hållbarhetsdagen2018.

…knyta nya värdefulla affärskontakter, så ska du ladda visitkorten och mingla bland företag, kommuntjänstemän, politiker, innovatörer, entreprenörer och marknadsfolk med fokus på klimat och miljö.

…kanske själv ställa ut, så kontaktar du Kajsa Tiderman på:  kajsa.tiderman@myofficesweden.se

Framtiden börjar nu…

Välkommen!

/Jonas

 

 

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.