Köp din Zbee med 10 000 kronor rabatt

Går regeringens höstbudget genom riksdagen kan du köpa en Zbee med 10 000 kronors rabatt. Där föreslås subventioner vid köp av elcykel och elmoped med 25%, max 10 000 kronor.
Det har då aldrig förr varit enklare att färdas elektriskt, oberoende av väderlek.
Bara 44 öre/mil (beroende på elavtal), ingen besiktning, ingen service (jo, du behöver fylla på spolarvätska ibland), ingen trängselskatt, gratis parkering på MC parkeringar, krocktestad och godkänd i EU, trepunktsbälten på samtliga platser, testad för barnstol, helt ren från utsläpp, räckvidd 75 km på en laddning (2 tim.) med vanligt jordat uttag, tillverkad i Sverige och riktigt rolig att köra.

Perfekt i stadstrafik.

Jag förmedlar kontakten.
jonas.jernberg@cleanmotion.se

/JonasZbee hemmaladdning

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.