Drömmar kan bli sanna

Jag tror vi alla går och när en dröm. Det är liksom människans aldrig sinande förmåga att utveckla saker och ting som kommer ur drömmarna och visionerna.

För några månader sedan fick jag ett samtal från en för mig helt okänd person som berättade om sin dröm. Att få skriva en bok och dela med sig av den berättelsen till fler än bara sin närmaste familj.
Han heter Tony Barouta och bad mig om hjälp att få ut hans första bok ”Käbbelgrodans Hemlighet”. Han hade sett Bokänglar på webben och ringde därför mig. Vi talades vid en lång stund och det var något i hans engagemang och glöd som fick mig att säga: ”Ok vi provar”.

Tony skickade mig en del av det manus han hittills producerat och jag gillade det jag läste. Jag tänkte för mig själv att det var konstigt att han ännu inte gett ut någon bok. Det här är ju bra.

Efter några ytterligare telefonsamtal och mycket mailkontakt visste Tony hur han ville göra. Jag ”lånade” ut Bokängelnamnet och grundidén om denna crowd funding process så han kunde komma gång.

Tony driver nu detta på egen hand och jag hjälper bara till som bollplank och spridning av projektet via Sociala medier och webbplats.
Målet är satt till 100 Bokänglar och redan efter en vecka var de uppe i 66 st. Mestadels genom Tonys egna hårda arbete. Och nu är det bara ett 20-tal Bokänglar som saknas.

Vill du också hjälpa Tony att fullfölja sin dröm?

Bli då Bokängelgivare. Ge en Bokängel till någon som du känner vill vara det till ”Käbbelgrodans Hemlighet”.  I och med att själva boken inte producerats än kan du ge bort ett Bokängelcertifikat under tiden. Läs gärna mer om bokprojektet på Tonys blogg. Där kan du också anmäla dig. https://fantastiskabocker.wordpress.com/bokangel/

 

bokangelcertifikat-kabbelgrodan-med-givare-och-skugga
(
Exempel på Bokängelcertifikatet, namnen är fingerade)

Det är en skön känsla att få hjälpa någon att uppfylla sin dröm.

/Jonas

Om creaprint.se

Jag har jobbat i den grafiska industrins tjänst sedan 1983. Jag har hunnit gå igenom fotosättning, de första digitala scannrarna, desktop publishing, PageMaker, QuarkX-press, Acrobat, InDesign, Photoshop, triplex, quadroplex, arkoffset, rulloffset, trådbindning, limbindning, wire-o, klammerhäftning, ICC-profiler, color management, utskjutning, seglaminering, variabeldata, och mycket mer.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.